You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Mitsubishi Fan Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

999Mischa999

Führerscheinneuling

  • "999Mischa999" is male
  • "999Mischa999" started this thread

Posts: 1

Vehicle: Mitsubishi Colt

  • Send private message

1

Friday, June 22nd 2018, 12:01pm

Ladespannung zu hoch

Hallo zusammen.
Ich habe ein Problem und bräuchte eure Hilfe.
Mein Colt 1.1 Bj2012
Die Batterie Lampe hat angefangen zu flimmern und zu piepsen.
Nachdem ich die Lichtmaschine überprüft habe stellte ich fest das sie zu viel Strom produziert ( 15.4V ) beim Laufendem Motor.

jetzt ist einen Neu Lichtmaschiene drin, neuer Regler, neue Batterie, alle Kabeln wurden überprüft.
Selbst das Steuergerät funktionier einwand frei.
Das Problem ist jetzt so:
mal geht die Spannung runter auf 13.2V für ne sek. = piepst und zeigt wieder das Batterie Symbol an
mal geht die Spannung hoch bis auf 18.3V es schwankt immer mal so mal so.
könnt ihr mir vielleicht helfen.

Responsible for any content, image rights and attachments of this posting at (Friday, June 22nd 2018, 12:01pm) is the author 999Mischa999 himself.


Advertising

Unregistered

Advertising

Kostenlos registrieren oder anmelden um diesen Werbeblock verschwinden zu lassen!

Peter_V6

man sagt, ich sei besessen...

  • "Peter_V6" is male

Posts: 13,396

Vehicle: paar Sigmas

Location: 09661 Hainichen

F G
-
P S * * *
M W
-
P S * * *

Thanks: 3179 / 3250

  • Send private message

2

Friday, June 22nd 2018, 12:29pm

Das kann eigentlich nur der Regler der Lichtmaschine sein.

Responsible for any content, image rights and attachments of this posting at (Friday, June 22nd 2018, 12:29pm) is the author Peter_V6 himself.


Christian77

Führerscheinneuling

  • "Christian77" is male

Posts: 14

Vehicle: Mitsubishi Sigma 24v, Mitsubishi Lancer CB 1.6, Mitsubishi Lancer C66 Bj.1993, Vauxhall Viva GT, Citroen HY

Location: Liezen

Thanks: 2 / 0

  • Send private message

3

Tuesday, July 3rd 2018, 9:26pm

Da ist vermutlich bei der Batterie der Sicherungsblock innen oxidiert dann fährt die Lichtmaschiene mit Ladespannung nach oben. Hatte ich schon öfters bei den Z30 Colt"S. Mfg.

Responsible for any content, image rights and attachments of this posting at (Tuesday, July 3rd 2018, 9:26pm) is the author Christian77 himself.