You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Mitsubishi Fan Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Ratschi

Führerscheinneuling

  • "Ratschi" started this thread

Posts: 1

  • Send private message

1

Tuesday, February 25th 2014, 11:14am

Motor nimmt kein Gas an

Halo Mitsubishi - Experten,

Ich habe ein Problem mit meinem L200 KAOT Bj. 2006, Automatik.

Wenn der Motor kalt gestartet wird, nimmt der Motor Gas an, solange das Getriebe auf "N" steht. Beim eingelegten Rückwärtsgang bzw. "D" nimmt er erst nach ca. 3-5min Warmlaufphase Gas an, und mit wenig Leistung.

Vielen Dank im voraus für Eure Tipps

Ratschi

Responsible for any content, image rights and attachments of this posting at (Tuesday, February 25th 2014, 11:14am) is the author Ratschi himself.


Advertising

Unregistered

Advertising

Kostenlos registrieren oder anmelden um diesen Werbeblock verschwinden zu lassen!

D5pfistw

Führerscheinneuling

Posts: 1

Vehicle: L200 K60T

  • Send private message

2

Friday, January 19th 2018, 1:46pm

Hoi ratschi, hast du dein problem mit der gasannahme beheben können?
Wenn ha, was war es?
Mit freundlichen Grüßen werner

Responsible for any content, image rights and attachments of this posting at (Friday, January 19th 2018, 1:46pm) is the author D5pfistw himself.